Mødekalender

Program for Lions Fredericia
Efterår 2021 - forår 2022

Dato Program Tilmelding

28/8 kl. 18 Lions Club Middelfart arrangerer en sejltur med Fulton med afgang fra Middelfart havn.
Turen er med spisning, og den er med ledsager.
Pris : 250 kr. pr. person, evt. mad kommer oveni. Tilmelding til Peter Østergaard Christensen på tlf eller mail senest 14/8.

30/8 kl. 19.30 Lions Club Middelfart arrangerer foredrag med tidligere forsvarsminister Søren Gade. Foredraget er for medlemmer og ledsager.
Arrangementet foregår i Middelfart Sparekasse i Havnegade i Middelfart.
Pris : 50 kr. pr. person (overskuddet går til Kræftens bekæmpelse) Tilmelding til Peter Østergaard Christensen på tlf eller mail senest 16/8.

2/9, 3/9 og 4/9 Klubben har reserveret et hus på J. B. Nielsens Plads, som vi gerne skulle have bemandet, så at vi kan få promoveret vores klub, og så vi forhåbentlig kan få udbredt kendskabet til klubben, dens formål og skaffet nye emner til medlemmer. Tilmelding til Peter Østergaard Christensen på tlf eller mail senest 14/8 med angivelse af, hvilke tidsrum man har mulighed for at stå i huset, så vi kan få lavet en vagtplan.

7/9 kl. 19 Klubmøde Blå time HUSK evt. framelding

28/9 kl. 18.30 Spisemøde - vi får besøg af Mie Teilbæk, som fortæller om julehjælp i Fredericia. HUSK evt. framelding

14/10 kl. 19 Gospelkoncert i Lyng Kirke, hvor vi som klub skal være med til at sikre den praktiske afvikling, så vi forventer, at alle deltager.

27/10 kl. 19 Lions Club Middelfart arrangerer et foredrag med Lotte Heise. Foredraget er for medlemmer og ledsager.
Arrangementet foregår i Middelfart Sparekasse i Havnegade i Middelfart.
Pris : 100 kr. pr. person Tilmelding til Peter Østergaard Christensen på tlf eller mail senest 13/10.

30/10 kl. 19 Koncert med De glade sømænd i Eksercerhuset. Arrangementer er for medlemmer og ledsager.
Til dette arrangement er der bindende tilmelding pga billetkøb.
Pris : 275 kr pr. person
For de tilmeldte arrangerer vi fællesspisning med egen betaling. Tilmelding til Peter Østergaard Christensen på tlf eller mail senest 14/8 med angivelse af antal billetter, og om man ønsker at være med til fællesspisning.

2/11 kl. 19 Klubmøde Blå time HUSK evt. framelding

30/11 kl. 19 Foredrag i Lyng Kirke for medlemmer og ledsager. Foredraget er arrangeret i samarbejde med Lyng Kirke og er offentligt.
Tidligere sognepræst Eberhart Harbsmeier kommer og fortæller om sit tidligere virke. Tilmelding til Peter Østergaard Christensen på tlf eller mail senest 16/10.

8/1 kl. 18 Julefrokost for medlemmer og ledsager på Kellers Park. Vi forsøger at arrangerer en rundvisning før frokosten.
Pris kommer senere. Tilmelding til Jan Muus på tlf eller mail senest 2/1.

1/2 kl. 19 Klubmøde Blå time HUSK evt. framelding

22/2 Klubmøde Blå time HUSK evt. framelding

3/3 kl. 19 Foredrag med Karen Marie Lillelund med temaet ”Det er ikke forbudt at grine”.
Foredraget foregår på Gram Slot.
Til dette arrangement er der bindende tilmelding pga billetkøb.
Pris : 350 kr. pr. person Tilmelding til Peter Østergaard Christensen på tlf eller mail senest 15/1.

22/3 kl. 18:30 Generalforsamling HUSK evt. framelding

19/4 kl. 18.30 Spisemøde HUSK evt. framelding

10/5 kl. 19 Klubmøde Blå time HUSK evt. framelding

7/6 kl. 18 Sæsonafslutning for medlemmer og ledsager.
Nærmere information følger.

Ovenstående er en vejledende plan, og der kan ske ændringer i programmet,
evt. ændringer udmeldes hurtigst muligt.
Man er automatisk tilmeldt møderne og skal FRAMELDE sig, hvis man ikke deltager. Manglende framelding medfører efterfølgende opkrævning for bespisning på førstkommende kontingentsopkrævning.

Normal deadline for framelding senest torsdag aften kl. 18 før mødet ( om tirsdagen) til Clubmester: HC Iversen på e mail: fam_iversen ved hotmail prik com
Der udsendes mødeindkaldelser ca. 1 uge før arrangementet med angivelse af tidspunkt m.m