Lions Prisen Fredericia

Lions Club Fredericia:

Lions Club Fredericia indstiftede i 2016 sin egen Lions pris, og uddeler hvert år på sit klubmøde sidst i januar Lions Club Fredericia Prisen på kr. 25.000

Lions Club Fredericia har i 2016 for første gang uddelt Lions Prisen Fredericia til Paraplyorganisationen Foreningen Korskærparken, som er en sammenslutning af mange forskelligartede foreninger i Korskærparken.

Lions Club Fredericia, har på klubaften d. 16 januar 2017 uddelt Lions Club Fredericia prisen på kr. 25.000 til Sponsorpas Fredericia, som gør et stort stykke humaitært arbejde for svagere stillede børn og unge i Fredericia Kommune. Sponsorpas hjælper både økonomisk og praktisk børn og unge i foreninger hvor de kan dyrke deres fritidsinteresser.

Den 22 januar 2018 uddeltes prisen for 3. gang. Sidste år gik prisen til Kirkens korshærs varmestue , som laver et flot stykke socialt arbejde for byens enlige, ensomme og hjemløse borgere. Dette  arbejde vil Lions Club Fredericia gerne belønne med en donation på kr. 25.000.

Den 21/1 2019 uddeltes prisen for 4. gang. I 2019 er modtageren: Fredericia Frivilligcenter, som har startet et nyt fællesskab for socialt udsatte, hvor der er mulighed for at lave aktiviter sammen f. eks: en fisketur, tage til en håndboldkamp, eller tage i biografen

Louis Lindholm fra Fredericia Frivilligcenter med Lions Prisen 2019