Julehuset

FREDERICIA JULELOTTERI 2021

Kom og mød os i julehuset på Rye`s plads

Borgmester Steen Wrist har været forbi og købe lodsedler - du kan også nå det endnu

Peder Tind lagde også vejen forbi vores julehus, hvor han både købte og solgte lodsedler

Fredericia Julelotteri
Fredericia hjælper Fredericia

Skynd dig at komme og købe lodsedler - de er snart udsolgt.

Tirsdag d. 14/12 aflagde borgmester Steen Wrist besøg i julehuset på Ryesplads, hvor vi sælger Fredericia Julelotteri under overskriften Fredericia hjælper Fredericia. Han købte lodder, og han støttede dermed den gode sag.

Vi havde også besøg af byrådsmedlem Peder Tind, som gik en tur igennem gågaden sammen med et medlem fra Lions Club Fredericia for at hjælpe med til at sælge lodsedler.

Fredericia Julelotteri sælges i et samarbejde med Veteranhjemmet i Trekantområdet, Mødrehjælpen, Børnenes Jul i Fredericia og Lions Club Fredericia.

Overskuddet fra lotteriet går ubeskåret til velgørende formål.

Gevinsterne er gavekort på 500 kr. til Fredericia Shoppings butikker. Gevinsterne er bl.a. sponsoreret af Fredericia Shopping. Fredericia Buisness, Miami Tøjeksperten, Monjasa og Middelfart Sparekasse og Trinity

Vi har stadig lodder til salg.
Vi er tilstede i julehuset onsdag d. 15/12 kl. 15 – 18, fredag d. 17/12 kl. 15 – 19 og lørdag d. 18/12 kl. 10 – 14.

Lodderne kan også købes hos vores salgssteder. Alle salgssteder har valgt at sælge lodderne uden indtjening for dem selv, men med et ønske fra dem om at støtte initiativet Fredericia hjælper Fredericia.

Salgssteder:
Miami Tøjeksperten